T-shirt Sergio Tacchini Run 020

T-shirt Sergio Tacchini Run 020

Beginnend op: € 20,16

€ 16,12

-20%
Kies voor de ultieme sportieve stijl met het Sergio Tacchini Run 020 T-shirt, een must-have creatie van het bekende Italiaanse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,16

€ 16,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini Run 020

Het Sergio Tacchini Run 020 T-shirt is een must-have voor fans van tous sportswear. Dit T-shirt van het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini combineert stijl en functionaliteit voor een stijlvolle en comfortabele look.

Het strakke, moderne ontwerp van dit T-shirt maakt het een perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of je nu buiten sport of gewoon op zoek bent naar een casual en trendy look, het T-shirt Sergio Tacchini Run 020 zal je beste bondgenoot zijn.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast. De nauwsluitende snit vormt zich perfect naar de rondingen van je lichaam voor optimaal comfort. Bovendien houdt de ademende stof je koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Het iconische Sergio Tacchini logo staat trots op de borst en voegt een vleugje elegantie toe aan dit T-shirt. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt het gemakkelijk combineren met elke outfit voor een veelzijdige en moderne look.

Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek naar een T-shirt van goede kwaliteit om aan je garderobe toe te voegen, het Sergio Tacchini Run 020 T-shirt is een veilige keuze. Doe jezelf een plezier en voeg dit kwaliteits T-shirt vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38713-912
Kleur grijs mel/nvy
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1