Polo Sergio Tacchini Freckle

Polo Sergio Tacchini Freckle

Beginnend op: € 50,41

€ 31,51

-37%
Ontdek de Polo Sergio Tacchini Freckle, een must-have voor mannen op het scherpst van de snede. Gemaakt door het gerenommeerde merk Sergio Tacchini.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 31,51

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Polo Sergio Tacchini Freckle

De Sergio Tacchini Freckle polo is een must-have voor de fans van tous herenmode. Ontworpen door het beroemde merk Sergio Tacchini, biedt deze polo een tijdloze, elegante stijl die nooit uit de mode zal raken.

Gemaakt van hoogwaardige materialen combineert deze polo comfort en duurzaamheid om je een kledingstuk te geven dat je bij al je activiteiten zal vergezellen. Of het nu gaat om een dag op kantoor, een avondje uit met vrienden of een chic avondje uit, de Sergio Tacchini Freckle polo past bij elke gelegenheid.

Deze polo met klassieke kraag en korte mouwen heeft de perfecte pasvorm om je figuur te benadrukken. De neutrale kleur en subtiele details, zoals het geborduurde Sergio Tacchini logo op de borst, maken hem veelzijdig en makkelijk te dragen met elke broek of short.

Naast modieus is deze polo ook erg praktisch. De ademende stof houdt je de hele dag koel en droog, terwijl de relaxte pasvorm je volledige bewegingsvrijheid geeft.

Of je nu fan bent van het merk Sergio Tacchini of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitspolo om aan je garderobe toe te voegen, de Sergio Tacchini Freckle Polo is een must-have keuze. Wacht dus niet langer, voeg hem vandaag nog toe aan je collectie en laat je verleiden door zijn tijdloze stijl en onberispelijke kwaliteit.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38660-940
Kleur nvy/app rood
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1