T-shirt Sergio Tacchini Freckle

T-shirt Sergio Tacchini Freckle

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Ontdek het Sergio Tacchini Freckle T-shirt, een must-have voor fashionista's en fans van het beroemde Italiaanse merk. Met zorg gemaakt.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini Freckle

Het Sergio Tacchini Freckle t-shirt is een must-have voor tous modeliefhebbers en fans van het Italiaanse merk Sergio Tacchini. Dit t-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als stijlvol.

Het unieke ontwerp van het Freckle t-shirt is geïnspireerd op sproeten en brengt een vleugje frisheid en eigenzinnigheid in je garderobe. Met het iconische Sergio Tacchini logo op de borst is dit t-shirt een waar symbool van stijl en verfijning.

Of je het nu draagt voor een casual dagje in de stad of voor een intensieve trainingssessie, het Sergio Tacchini Freckle T-shirt houdt je comfortabel dankzij de slanke pasvorm en ademende stof. Het is ook ideaal voor buitenactiviteiten, dankzij de vocht- en geurwerende eigenschappen.

tous Het Sergio Tacchini Freckle T-shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak en gelegenheid. Je kunt het dragen met een jeans voor een casual look, of combineren met een trainingsbroek voor een sportieve, trendy look.

Als bekend merk in de modewereld is Sergio Tacchiniengage toegewijd aan het aanbieden van producten van hoge kwaliteit die op het scherpst van de snede zijn. Met het Freckle t-shirt kun je er zeker van zijn dat je een kwaliteitskeuze maakt die een vleugje verfijning toevoegt aan je stijl.

Mis je kans niet om dit iconische t-shirt van Sergio Tacchini te bemachtigen. Bestel nu en maak van dit Freckle t-shirt een nietje in je garderobe. Wees klaar om hoofden te doen omdraaien en val op in stijl met het Sergio Tacchini Freckle t-shirt.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38659-940
Kleur nvy/app rood
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1