T-shirt Sergio Tacchini Hawk

T-shirt Sergio Tacchini Hawk

Beginnend op: € 45,36

€ 36,29

-20%
Het Sergio Tacchini Hawk T-shirt, onmisbaar voor tous fans van sportswear Italian. Elegant en comfortabel, een must-have van het merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,36

€ 36,29

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini Hawk

Het Sergio Tacchini Hawk t-shirt is een must-have voor tous fans van het Italiaanse merk sportswear. Met zijn stijlvolle ontwerp en ultieme comfort is het de perfecte keuze voor al je sportieve activiteiten.

Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft het iconische Sergio Tacchini logo op de borst. De klassieke snit en korte mouwen maken het een veelzijdig model, ideaal voor alle gelegenheden.

Of je nu speelt op de tennisbaan court of gewoon ontspant in de stad, het T-shirt Sergio Tacchini Hawk staat garant voor een moderne en stijlvolle look. De ademende stof houdt je koel en droog tijdens je meest intensieve trainingen.

Voor modeliefhebbers is dit t-shirt een absolute must-have. Je kunt het gemakkelijk combineren met een jeans voor een casual look, of met een sportbroek voor een sportievere look. Je zult niet zonder willen!

Het Sergio Tacchini Hawk T-shirt is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en laat je stijl zien terwijl je je favoriete merk steunt. Voeg het vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38480-102
Kleur wit/groen
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1