Dames-T-shirt Sergio Tacchini Tangram

Dames-T-shirt Sergio Tacchini Tangram

Beginnend op: € 50,41

€ 31,51

-37%
Ontdek modieuze elegantie met het T-shirt voor dames Sergio Tacchini Tangram. Comfortabel en trendy, perfect voor moderne vrouwen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 31,51

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt Sergio Tacchini Tangram

Het Sergio Tacchini Tangram dames-T-shirt is de perfecte mix van stijl en comfort. Dit T-shirt is ontworpen voor moderne, stijlvolle vrouwen en belichaamt deessence van het merk Sergio Tacchini.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel zacht als duurzaam. Het unieke ontwerp met verbetert het vrouwelijke silhouet met zijn slanke pasvorm en ronde halslijn. De details van het Tangram patroon geven dit klassieke T-shirt een moderne en originele touch.

Of je het nu draagt voor een sportsessie, een avondje uit met vrienden of een ontspannen dagje thuis, dit t-shirt zal je bondgenoot bij uitstek zijn. De ademende stof houdt je de hele dag koel en comfortabel.

Dit T-shirt ziet er niet alleen goed uit, het is ook gemakkelijk te onderhouden. Het kan in de wasmachine worden gewassen zonder zijn vorm of kleur te verliezen.

Het Sergio Tacchini Tangram T-shirt voor dames is verkrijgbaar in verschillende maten en past bij alle lichaamsvormen. Maak indruk met dit trendy en tijdloze T-shirt van het beroemde merk Sergio Tacchini. Bestel het jouwe nu en voeg een vleugje Italiaanse stijl toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38476-712
Kleur roze/multi
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1