Damestanktop Sergio Tacchini Tangram

Damestanktop Sergio Tacchini Tangram

Beginnend op: € 50,41

€ 40,32

-20%
Maak een stijlstatement met de damestanktop Sergio Tacchini Tangram: de perfecte mix van comfort en elegantie voor actieve vrouwen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 40,32

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestanktop Sergio Tacchini Tangram

De damestanktop Sergio Tacchini Tangram is elegante, comfortabele sportkleding voor actieve vrouwen. Gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini, combineert deze tanktop stijl en prestaties om je bij al je activiteiten te begeleiden.

Het Tangram motief, geïnspireerd op het Chineseart, voegt een originele, moderne touch toe aan deze tanktop. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en licht aan op de huid, ideaal voor intensieve trainingssessies.

Deze tanktop ziet er niet alleen goed uit, maar is ook ontworpen om je sportprestaties te optimaliseren. De nauwsluitende snit vormt zich perfect naar de vorm van je lichaam en de ademende stof voert transpiratievocht efficiënt af zodat je droog en koel blijft tijdens het sporten.

De damestanktop Sergio Tacchini Tangram is perfect voor alle sportieve activiteiten, of je nu gaat hardlopen, fitness, yoga of dansen. De veelzijdige stijl betekent ook dat je hem elke dag kunt dragen, of je nu gaat winkelen of op stap bent met vrienden.

Met zijn elegante, vrouwelijke ontwerp is deze tanktop de perfecte aanvulling op je sportgarderobe. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten, past bij alle lichaamsvormen en laat je stijl zien terwijl je comfortabel blijft.

Vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk Sergio Tacchini als je kiest voor de Tangram damestanktop. Voeg hem nu toe aan je sportkledingcollectie en laat je verleiden door zijn comfort, prestaties en unieke stijl.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38475-130
Kleur wit/multi
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1