Hooded sweatshirt met rits Sergio Tacchini New Elbow

Hooded sweatshirt met rits Sergio Tacchini New Elbow

Beginnend op: € 65,53

€ 40,24

-39%
Blijf trendy en stijlvol met de zip-up hoodie Sergio Tacchini New Elbow, een must-have van het iconische merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,53

€ 40,24

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hooded sweatshirt met rits Sergio Tacchini New Elbow

De Sergio Tacchini New Elbow zip-up hoodie is zowel modieus als comfortabel. Met het iconische merk Sergio Tacchini is deze sweater een must-have voor modeliefhebbers van tous.

Deze zip-up hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als warm, ideaal voor koele herfst- en winterdagen. De verstelbare capuchon beschermt je tegen wind en regen, terwijl de ritssluiting aan de voorkant zorgt voor een praktisch en stijlvol tintje.

Het ontwerp van dit sweatshirt is zowel modern als tijdloos, met neutrale kleuren die gemakkelijk bij elke outfit passen. Het beroemde merk Sergio Tacchini staat op de borst en voegt een vleugje prestige toe aan dit casual kledingstuk.

Of je hem nu draagt voor een sportsessie of een ontspannen dagje in de stad, deze zip-up hoodie van Sergio Tacchini New Elbow zal je bondgenoot zijn op het gebied van mode en comfort. Dankzij de veelzijdige stijl kun je hem dragen met een jeans voor een casual look of met een broek van jogging voor een sportievere look.

Dit sweatshirt ziet er niet alleen goed uit, het is ook zeer slijtvast en garandeert duurzaamheid. Het is perfect om elke dag te dragen en begeleidt je bij al je activiteiten.

Verwen jezelf met deze zip-up hoodie van Sergio Tacchini New Elbow en voeg een vleugje Italiaanse stijl toe aan je garderobe. Mis dit must-have kledingstuk niet dat comfort, kwaliteit en design combineert. Bestel hem nu en laat je verleiden door het merk Sergio Tacchini!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38266-002
Kleur nvy/wht
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1