T-shirt Sergio Tacchini New Elbow

T-shirt Sergio Tacchini New Elbow

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

-20%
Authentiek T-shirt van Sergio Tacchini met een uniek elleboogdesign met print. Verfraai je stijl met dit must-have stuk van het Italiaanse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini New Elbow

Het Sergio Tacchini New Elbow T-shirt is een must-have voor tous mode- en sportfans. Met zijn elegante ontwerp en superieure kwaliteit is het de ideale keuze voor tous je trainingssessies of om casual elke dag te dragen.

Dit T-shirt is gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini en is de perfecte belichaming van de stijl enessence van het merk. Met zijn felle kleuren en iconische logo geborduurd op de borst, zal het niet onopgemerkt blijven en een vleugje verfijning toevoegen aan je outfit.

Het Sergio Tacchini New Elbow T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort, de hele dag door. De ademende stof laat de huid ademen, zodat je zelfs tijdens de meest intensieve workouts koel en comfortabel blijft.

Maar wat dit T-shirt uniek maakt zijn de contrasterende elleboogstukken op de ellebogen, die een vleugje stijl en bescherming in gelijke mate toevoegen. Perfect voor sportieve activiteiten die de ellebogen zwaar belasten, zoals tennis of golf, of gewoon om een vleugje stijl aan je outfit toe te voegen.

Dit t-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten, past zich aan alle lichaamsvormen aan en zorgt voor een perfecte pasvorm. Of je nu een professionele atleet bent of gewoon een modeliefhebber, dit T-shirt is een must-have in je garderobe.

Zoek dus niet verder, het Sergio Tacchini New Elbow T-shirt is de perfecte keuze voor tous als je comfort, stijl en kwaliteit wilt combineren. Aarzel niet om het aan je kledingcollectie toe te voegen voor een trendy en stijlvolle look voor alle gelegenheden.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38265-204
Kleur nvy/yel f
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1