T-shirt Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch

T-shirt Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

-20%
Het Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch T-shirt is een must-have voor fans van chique, sportieve mode. Van het gerenommeerde merk Sergio.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,28

€ 28,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch

Het Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch T-shirt is een must-have voor tous liefhebbers van een sportieve, elegante stijl. Dit T-shirt van het beroemde merk Sergio Tacchini combineert comfort, kwaliteit en modern design.

Het T-shirt is gemaakt van een mix van katoen en polyester voor een zacht gevoel en extra duurzaamheid. Het Sergio Tacchini logo in reliëf op de borst voegt een vleugje verfijning toe aan dit casual T-shirt.

Het elegante ontwerp van het T-shirt wordt versterkt door de kabeldetails op de schouders, die een vleugje textuur en unieke stijl toevoegen. De moderne pasvorm van het T-shirt is zowel comfortabel als flatterend voor elk figuur.

Of je het nu gebruikt voor een trainingssessie of een casual dagje in de stad, dit Sergio Tacchini Cable/Mc/Mch T-shirt zal je bondgenoot bij uitstek zijn. Het is veelzijdig en past gemakkelijk bij elke jeans, korte broek of joggingbroek.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en is een must-have voor de garderobe van elke man. Vertrouw op de kwaliteit en tijdloze stijl van Sergio Tacchini en kies voor dit t-shirt Cable/Mc/Mch. Bestel hem nu en voeg een vleugje Italiaanse stijl toe aan je outfit.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38137-200
Kleur nvy/wht
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1