T-shirt Sergio Tacchini Cora/Mc/Mch

T-shirt Sergio Tacchini Cora/Mc/Mch

Beginnend op: € 35,29

€ 34,16

Het elegante en tijdloze Sergio Tacchini Cora/Mc/Mch T-shirt is een must-have voor elke gelegenheid. Ontdek het nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 34,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini Cora/Mc/Mch

Het Sergio Tacchini Cora/Mc/Mch T-shirt is een must-have voor elke gelegenheid. Met zijn elegante, tijdloze ontwerp is het perfect voor een casual look of een gekledere outfit. Dit T-shirt is gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini en combineert stijl en kwaliteit.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel zacht als comfortabel om te dragen. De ademende stof houdt je huid de hele dag koel en droog. Bovendien flatteert de slanke pasvorm je figuur.

Het iconische Sergio Tacchini logo is subtiel gedrukt op de borst en geeft dit T-shirt een vleugje klasse. Het T-shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is dus gemakkelijk te combineren met elke outfit. Of het nu voor een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een sportsessie, het zal je onmisbare modebondgenoot zijn.

Met het Sergio Tacchini Cora/Mc/Mch T-shirt kies je voor een tijdloze, elegante stijl en profiteer je van de kwaliteit van een gerenommeerd merk. Wacht dus niet langer, voeg het nu toe aan je garderobe en laat je verleiden door zijn comfort en onvergelijkbare stijl.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 38136-605
Kleur rood/nvy
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1