Korte Sergio Tacchini Prisma

Korte Sergio Tacchini Prisma

Beginnend op: € 40,32

€ 25,69

-36%
Ontdek stijl en prestaties met de Sergio Tacchini Prisma shorts. Een must-have voor sportfans. Bestel ze nu!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 25,69

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Sergio Tacchini Prisma

De Sergio Tacchini Prisma shorts zijn een essentiële keuze voor tous sport- en stijlliefhebbers. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze korte broek zowel comfortabel als modieus.

Deze shorts zijn gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini en zijn ontworpen om optimale prestaties en een moderne look te bieden. Het ademende léger materiaal houdt je koel en droog tijdens je meest intensieve trainingssessies.

Het ontwerp van de Sergio Tacchini Prisma shorts is zowel eenvoudig als geraffineerd. Contrasterende details aan de zijkanten zorgen voor een dynamische en stijlvolle touch, terwijl het discrete merklogo op de linkerpijp getuigt van kwaliteit en authenticiteit.

Of je nu gaat hardlopen, tennissen of een andere sport beoefent, deze shorts zijn je perfecte metgezel. De slanke pasvorm en elastische tailleband zorgen voor een perfecte, comfortabele pasvorm, terwijl de lengte boven de knie je vrij laat bewegen.

Bovendien zijn deze Sergio Tacchini Prisma shorts gemakkelijk te onderhouden en blijven ze na vele wasbeurten in perfecte staat. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren voor tous smaken en stijlen.

Kortom, de Sergio Tacchini Prisma shorts zijn een must-have voor tous sport- en modefans. Voeg ze nu toe aan je garderobe en geniet van ongeëvenaard comfort en stijl bij elke training.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37965-502
Kleur groen/paras
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1