T-shirt Sergio Tacchini Prisma

T-shirt Sergio Tacchini Prisma

Beginnend op: € 45,36

€ 28,61

-37%
Laat je passie voor mode en comfort zien met het Sergio Tacchini Prisma T-shirt, ontworpen door het beroemde Italiaanse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,36

€ 28,61

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini Prisma

HetSergio Tacchini Prisma T-shirt is de perfecte keuze voor liefhebbers van mode en comfort. Het is ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini, bekend om zijn hoogwaardige kleding en avant-gardistische stijl. Met zijn unieke ontwerp en moderne pasvorm is dit T-shirt een must-have voor de garderobe van elke man.

HetSergio Tacchini Prisma T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal draagcomfort, de hele dag door. De zachte léger stof voelt heerlijk aan tegen de huid en zorgt voor een goede luchtcirculatie om je koel te houden, zelfs op de warmste dagen.

Dit T-shirt heeft een stijlvol, modern ontwerp waardoor het een veelzijdig stuk is voor elke gelegenheid. Met zijn klassieke ronde hals en korte mouwen kan het op zichzelf worden gedragen voor een casual look of onder een jasje voor een meer verfijnde look. Het unieke geometrische patroon voegt een vleugje originaliteit toe aan elke outfit.

HetSergio Tacchini Prisma T-shirt is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook zeer functioneel. De stof is gemakkelijk te onderhouden en kreukt niet snel, waardoor het een ideale keuze is voor op reis of dagelijks gebruik. Het is ook slijtvast en gaat lang mee, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in een reeks levendige kleuren en is perfect om een vleugje kleur aan je garderobe toe te voegen. Of je nu de voorkeur geeft aan felle tinten of meer subtiele kleuren, je vindt zeker een optie die bij je past tussen de verschillende tinten die worden aangeboden.

HetSergio Tacchini Prisma T-shirt is een kwaliteitskeuze voor de stijlbewuste, comfortbewuste man. Met zijn unieke ontwerp, superieure kwaliteit en veelzijdigheid is het een essentiële toevoeging aan de garderobe van elke man. Dus ga je gang en koop dit T-shirt nu Sergio Tacchini voor een chique en trendy look.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37964-502
Kleur groen/paras
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1