T-shirt Sergio Tacchini Caleb

T-shirt Sergio Tacchini Caleb

Beginnend op: € 30,24

€ 24,19

-20%
Omarm de Italiaanse stijl met het Sergio Tacchini Caleb T-shirt, een must-have voor modeliefhebbers. Ontdek het nu!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 24,19

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini Caleb

Het Sergio Tacchini Caleb T-shirt is een must-have voor tous fashion fans. Gemaakt door het beroemde Italiaanse merk, belichaamt dit T-shirt perfect de tijdloze elegantie en stijl van Sergio Tacchini.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is uitzonderlijk comfortabel en slijtvast. De slanke pasvorm verbetert je silhouet en geeft je een slimme, casual look.

Het ontwerp van het T-shirt is zowel eenvoudig als geraffineerd, met het iconische Sergio Tacchini logo op de voorkant. Deze subtiele en verfijnde touch voegt een vleugje klasse toe aan je outfit.

Perfect voor elke gelegenheid, van een casual dagje in de stad tot een avondje uit met vrienden, dit Sergio Tacchini Caleb T-shirt is een must-have voor je garderobe.

Dit t-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en past bij tous elke stijl en elk lichaamstype. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

Voeg een vleugje Italiaanse stijl toe aan je garderobe met het Sergio Tacchini Caleb T-shirt. Bestel het nu en laat je verleiden door de kwaliteit en het ontwerp van dit iconische stuk van Sergio Tacchini.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37953-101
Kleur wit/blk
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1