T-shirt Sergio Tacchini Iberis

T-shirt Sergio Tacchini Iberis

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

-20%
Het Sergio Tacchini Iberis T-shirt, ontworpen door het bekende Italiaanse merk, staat voor trendy stijl en onberispelijke kwaliteit.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini Iberis

Het Sergio Tacchini Iberis T-shirt is een must-have voor tous modeliefhebbers. Gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini, is dit T-shirt zowel stijlvol als comfortabel.

Met zijn tijdloze ontwerp en klassieke snit is dit T-shirt ideaal voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een casual dagje in de stad of een avondje uit met vrienden, met het Sergio Tacchini Iberis T-shirt zie je er op je best uit.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt de hele dag lang uitzonderlijk comfort. De zachte, ademende stof houdt je koel, zelfs op de warmste dagen.

Het geborduurde Sergio Tacchini logo op de voorkant van het T-shirt voegt een vleugje verfijning en klasse toe. Je zult niet onopgemerkt blijven in dit stijlvolle en trendy T-shirt.

Het Sergio Tacchini Iberis T-shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij tous stijlen. Of je nu de voorkeur geeft aan felle, gedurfde kleuren of meer neutrale tinten, er is voor ieder wat wils op tous.

Dit T-shirt is ook gemakkelijk te onderhouden: het kan in de wasmachine worden gewassen en blijft zelfs na meerdere wasbeurten in perfecte staat.

Mis de kans niet om je garderobe aan te vullen met het Sergio Tacchini Iberis T-shirt. Voeg een vleugje Italiaanse stijl toe aan je outfit en trek de aandacht met dit T-shirt van hoge kwaliteit. Bestel nu en neem de Sergio Tacchini stijl over!

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37740-912
Kleur grijs/nvy
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1