T-shirt Sergio Tacchini Zitan

T-shirt Sergio Tacchini Zitan

Beginnend op: € 20,16

€ 16,12

-20%
Het Sergio Tacchini Zitan T-shirt, de perfecte combinatie van stijl en comfort van het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,16

€ 16,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini Zitan

Ontdek het Sergio Tacchini Zitan T-shirt, ontworpen door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini. Dit T-shirt combineert stijl, comfort en kwaliteit perfect voor een stijlvolle en elegante outfit.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit T-shirt zowel zacht als léger en biedt het de hele dag optimaal comfort. Het elegante, moderne ontwerp met laat het figuur beter uitkomen, terwijl het geborduurde Sergio Tacchini logo op de borst een vleugje verfijning toevoegt.

tous Het Sergio Tacchini Zitan T-shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak en gelegenheid. Of je het nu draagt voor een sportsessie of een casual uitje met vrienden, dit T-shirt is geschikt voor alle situaties.

Dankzij de perfecte pasvorm en superieure kwaliteit is dit T-shirt een must-have voor de garderobe van elke man. Het kan gemakkelijk gecombineerd worden met jeans, een sportbroek of zelfs een pak, voor een moderne en stijlvolle look look in alle omstandigheden.

Als product van het merk Sergio Tacchini staat dit T-shirt garant voor kwaliteit en expertise. Met meer dan 50 jaar ervaring in de mode-industrie staat het Italiaanse merk bekend om zijn unieke en tijdloze creaties.

Mis de kans niet om jezelf te trakteren op het Sergio Tacchini Zitan T-shirt, een product dat zowel trendy als tijdloos is en je zeker zal vergezellen op al je avonturen. Bestel het nu en voeg een vleugje Italiaanse stijl toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 37612-274
Kleur roy/wit
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1