Damestanktop Sergio Tacchini Eva

Damestanktop Sergio Tacchini Eva

Beginnend op: € 20,16

€ 16,12

-20%
Kies voor elegantie en comfort met de damestanktop Sergio Tacchini Eva, een veelzijdige keuze van het gerenommeerde merk Sergio Tacchini.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,16

€ 16,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestanktop Sergio Tacchini Eva

De damestanktop Sergio Tacchini Eva is een elegante en veelzijdige keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele, modieuze kleding. Met de bekende merknaam Sergio Tacchini is deze tanktop ontworpen met bijzondere aandacht voor detail om een chique en tijdloze stijl te bieden.

Deze tanktop is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen. De vrouwelijke snit omhelst de rondingen van het lichaam perfect, waardoor het silhouet elegantie uitstraalt. De ronde hals en slanke bandjes geven dit kledingstuk een delicate, vrouwelijke touch.

De Sergio Tacchini Eva tanktop is verkrijgbaar in verschillende heldere, levendige kleuren, perfect om elke outfit op te fleuren. Of je hem nu draagt voor een sportsessie, een casual dagje uit of een avondje uit met vrienden, deze tanktop geeft je een slimme, casual look voor elke gelegenheid.

Naast modieus is deze tanktop ook zeer functioneel. De ademende stof léger houdt je koel en droog, zelfs tijdens de meest intensieve workouts. Bovendien zorgt de mouwloze snit voor veel bewegingsvrijheid, ideaal voor al je fysieke activiteiten.

Of je nu een sportfan bent of gewoon iets comfortabels zoekt voor elke dag, de Sergio Tacchini Eva damestanktop is een must-have voor je garderobe. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze top van topkwaliteit die stijl en comfort combineert met brio. Voeg hem nu toe aan je collectie en laat Sergio Tacchini je vergezellen op al je avonturen.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 36883-320
Kleur keramiek/nv
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1