Jogging Sergio Tacchini Eva

Jogging Sergio Tacchini Eva

Beginnend op: € 40,32

€ 25,69

-36%
Een jogging Sergio Tacchini Eva ontworpen voor de moderne, actieve vrouw. Comfortabel en elegant, perfect voor sport en het dagelijks leven.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 25,69

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging Sergio Tacchini Eva

De jogging Sergio Tacchini Eva is een comfortabel, stijlvol sportkledingstuk ontworpen voor actieve, moderne vrouwen. Deze jogging is gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Sergio Tacchini en belichaamt de perfecte mix van prestaties en stijl.

Deze jogging is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort dankzij de nauwsluitende pasvorm en de zachte, ademende stof. Of het nu voor een intensieve sportsessie is of een ontspannen dagje uit, met deze jogging voel je je comfortabel en vrij om te bewegen.

Het ontwerp van deze jogging is zowel sober als geraffineerd, met het iconische Sergio Tacchini logo geborduurd op de linkerpijp. Dankzij de effen kleur en nette afwerking is hij gemakkelijk te combineren met al je sportkleding.

Met de jogging Sergio Tacchini Eva train je met vertrouwen en stijl. Dankzij de moderne, trendy look is hij ook ideaal voor stadsuitstapjes. Hij vergezelt je bij al je activiteiten en biedt je onvergelijkbaar comfort en stijl.

Of je nu een ervaren atleet bent of gewoon op zoek naar een kwaliteit jogging voor je dagelijkse activiteiten, jogging Sergio Tacchini Eva is de perfecte keuze. Wacht niet langer met het aanschaffen van dit must-have kledingstuk van het beroemde Italiaanse merk en voeg een vleugje stijl toe aan je sportgarderobe.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 36870-002
Kleur nvy/wht
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1