T-shirt Sergio Tacchini Club Tech

T-shirt Sergio Tacchini Club Tech

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

-20%
Het Sergio Tacchini Club Tech T-shirt: een must-have voor mode- en sportfans. Prestaties en elegantie.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,20

€ 20,16

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt Sergio Tacchini Club Tech

Het Sergio Tacchini Club Tech T-shirt is een must-have voor tous mode- en sportfans. Met zijn stijlvolle ontwerp en uitzonderlijke prestaties is het de perfecte keuze voor casual dagen of intensieve trainingssessies.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als ademend. Het is ontworpen om je koel en droog te houden, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten. De technische stof voert vocht af en droogt snel, zodat je in topvorm blijft.

Het Sergio Tacchini Club Tech T-shirt heeft ook een ronde hals en korte mouwen voor een klassieke, veelzijdige pasvorm. Het iconische logo van het merk is afgedrukt op de borst, wat een vleugje stijl toevoegt aan dit sportieve T-shirt.

Of je nu op de tennisbaan staat of de stad in gaat, met dit Sergio Tacchini T-shirt zie je er stijlvol en sportief uit op look. Het is verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij tous smaken en gelegenheden.

Kies het Sergio Tacchini Club Tech T-shirt en maak een fashion statement terwijl je comfortabel blijft en presteert. Het is de perfecte keuze voor tous stijlbewuste, gezondheidsbewuste mannen. Voeg het nu toe aan je garderobe en wees klaar om elke situatie in stijl het hoofd te bieden.

Extra informatie

Merk Sergio Tacchini
Fabrikant SKU 36846-204
Kleur nvy/yel f
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1