Damestrainers Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa/mesh

Damestrainers Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa/mesh

Beginnend op: € 151,25

€ 113,44

-25%
Kies voor de Buffalo Triplet Hollow damesschoenen, die stijl en ethiek combineren met hun veganistische leer en ademende mesh.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 151,25

€ 113,44

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa/mesh

Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa/mesh damesschoenen zijn de perfecte keuze voor eco-bewuste vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele look. Deze sportschoenen van het beroemde merk Buffalo zijn ontworpen voor moderne vrouwen die zich bewust zijn van hun impact op de planeet.

Het unieke ontwerp combineert een bovenwerk van plantaardig leer met ademend mesh en biedt zowel duurzaamheid als comfort. Het plantaardige leer dat wordt gebruikt voor de productie van deze sportschoenen is een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel leer, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of stijl.

De Buffalo Triplet Hollow damesschoenen hebben ook een robuuste rubberen zool, die de perfecte grip biedt voor dagelijks gebruik. Of je nu door de stad loopt of sport, deze sportschoenen geven je optimale ondersteuning en absoluut comfort.

Deze sportschoenen zijn niet alleen milieuvriendelijk en comfortabel, ze zijn ook erg modieus. Het strakke, moderne ontwerp past perfect bij al je outfits, of je nu een casual dagje uit gaat of een avondje uit.

Door te kiezen voor Buffalo Triplet Hollow - Vegan Nappa/mesh damesschoenen, kies je voor een product van topkwaliteit dat milieuvriendelijk is en past bij jouw waarden. Dus wacht niet langer, voeg ze nu toe aan je garderobe en maak een stijlstatement terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1636155
Kleur wit/zwart/zilver
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Triplet