Grafisch T-shirt Wrangler Vintage

Grafisch T-shirt Wrangler Vintage

Beginnend op: € 30,20

€ 20,77

-31%
Ontdek onze t-shirts Wrangler Vintage: een unieke grafische stijl voor een trendy en authentieke look. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,20

€ 20,77

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Grafisch T-shirt Wrangler Vintage

Het Wrangler Vintage grafisch T-shirt is een must-have voor iedereen met een passie voor mode en retrostijl. Dit T-shirt is ontworpen door het beroemde merk Wrangler en voegt een vleugje cool en nostalgie toe aan je garderobe.

Dit T-shirt is gemaakt van zacht, comfortabel katoen en heeft een grafisch ontwerp vintage dat doet denken aan het gouden tijdperk van de Amerikaanse mode. Met het iconische Wrangler logo op de voorkant blijf je niet onopgemerkt met dit T-shirt.

Of het nu voor een casual dagje uit of een concert is, het Wrangler Vintage graphic T-shirt is de perfecte keuze voor een casual en trendy look. De tijdloze stijl past bij alle gelegenheden en stijlen.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en past bij alle lichaamsvormen. De ronde hals en korte mouwen maken het comfortabel en gemakkelijk te dragen in alle seizoenen.

Dus waarom wachten? Voeg het Wrangler Vintage grafisch T-shirt nu toe aan je collectie en val op met dit iconische kledingstuk van Wrangler. Een must-have voor alle mode- en stijlliefhebbers vintage.

Extra informatie

Merk Wrangler
Fabrikant SKU 112350531
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene