Jeans Lee Luke

Jeans Lee Luke

Beginnend op: ā‚¬Ā 90,70

ā‚¬Ā 42,43

-53%
Ontdek de tijdloze stijl en ongeƫvenaarde kwaliteit van Jeans Lee Luke, een must-have van Lee. Bestel nu!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: ā‚¬Ā 90,70

ā‚¬Ā 42,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jeans Lee Luke

Het must-have kledingstuk voor elke garderobe is ongetwijfeld jeans. Voeg daar de reputatie van het merk Lee aan toe en je hebt een product dat zowel modieus als van hoge kwaliteit is. De Jeans Lee Luke zijn gemaakt van slijtvast denim voor optimaal comfort en duurzaamheid. De slanke pasvorm, met een nauwsluitende pasvorm bij de dijen en een lichte flare bij de enkels, geeft je een moderne, stijlvolle look.

Lee staat al meer dan 130 jaar bekend om zijn expertise op het gebied van jeans. Met Jeans Lee Luke profiteer je in elk detail van deze traditie en ervaring. De naden zijn zorgvuldig gemaakt voor een onberispelijke afwerking en de metalen knopen en klinknagels zorgen ervoor dat uw kledingstukken de tand des tijds zullen doorstaan. Bovendien steunt Leeengage het milieu door verantwoorde productietechnieken te gebruiken voor de vervaardiging van de kleding.

Het ontwerp van Jeans Lee Luke is ook zeer veelzijdig, dus je kunt ze dragen voor een avondje uit met vrienden of voor een dag op het werk. Combineer ze met een overhemd voor een chique en elegante look of met een T-shirt voor een casual look. De klassieke blauwe kleur past bij elke outfit en de flatterende snit laat je figuur beter uitkomen.

Kortom, Jeans Lee Luke is een must-have voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsjeans die zowel comfortabel als modieus zijn. Met hun slanke pasvorm en veelzijdige ontwerp zullen ze snel een vast onderdeel van je garderobe worden. Dus ga je gang, kies voor kwaliteit en stijl met Jeans Lee Luke van Lee.

Extra informatie

Merk Lee
Fabrikant SKU 112119043
Kleur zuiver zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geĆÆnteresseerd in de volgende producten