Rechte damesbroek Vero Moda Wild DAF MR

Rechte damesbroek Vero Moda Wild DAF MR

Beginnend op: € 50,41

€ 30,78

-39%
Kies voor elegantie en comfort met de rechte damesbroek Vero Moda Wild DAF MR. Een must-have van het merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 30,78

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rechte damesbroek Vero Moda Wild DAF MR

De rechte broek voor dames Vero Moda Wild DAF MR is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een look die zowel elegant als wild is. Met zijn flatterende rechte pijpen en gedurfde dierenprint is deze broek de perfecte belichaming van Vero Modaesprit .

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze broek uitzonderlijk comfortabel en toch duurzaam. De hoge taille verbetert uw silhouet en de stretchstof past zich perfect aan uw bewegingen aan.

De luipaardprint voegt een vleugje eigenzinnigheid toe aan deze klassieke broek, waardoor hij perfect is voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een dag op kantoor, een avondje uit met vrienden of een avondje in de stad, met de rechte broek voor dames van Vero Moda Wild DAF MR ga je in stijl op stap.

Combineer hem met een wit overhemd voor een chique en professionele look, of met een T-shirt en sportschoenen voor een casual en trendy look. Je kunt hem ook dragen met hoge hakken voor een vrouwelijke, elegante look.

Vero Moda staat bekend om zijn gevoel voor mode en uitzonderlijke kwaliteit, en deze broek is daarop geen uitzondering. Ze zijn ontworpen voor alle lichaamsvormen en verbeteren het vrouwelijke silhouet. Met hun tijdloze dierenprint zijn ze een belangrijke aanvulling op je garderobe voor de komende seizoenen.

Mis deze must-have broek van Vero Moda niet. Bestel nu en voeg een vleugje wildheid toe aan je stijl met de rechte damesbroek Vero Moda Wild DAF MR.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10302291-4400324
Kleur puimsteen
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene