Dames espadrilles Toms Alpargata Rope

Dames espadrilles Toms Alpargata Rope

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

-20%
Ontdek de must-have dames espadrilles Toms Alpargata Rope, voor een casual en vrouwelijke stijl, getekend door het merk Toms.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,50

€ 48,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames espadrilles Toms Alpargata Rope

Ontdek de Toms Alpargata Rope espadrilles voor dames, een must-have van Toms voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijl die zowel elegant als casual is. Deze met zorg en kwaliteitsmaterialen gemaakte espadrilles combineren comfort en duurzaamheid voor de perfecte schoen voor elke gelegenheid.

Het ontwerp is geïnspireerd op traditionele espadrilles, met een moderne twist dankzij het gevlochten touw rond de rubberen zool. Dit touw voegt niet alleen een vleugje originaliteit toe, maar elle versterkt ook de zool voor betere grip en meer weerstand tegen slijtage.

De Toms Alpargata Rope espadrilles zijn perfect voor warme zomerdagen en zijn licht en luchtig dankzij het ademende bovenwerk van canvas. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij het veterloze ontwerp, waardoor ze een praktische en comfortabele schoen zijn voor actieve vrouwen.

Of je ze nu draagt met een luchtig jurkje voor een dagje in de stad of met een korte broek voor een strandwandeling, deze espadrilles passen perfect bij je stijl. De neutrale kleur en het tijdloze ontwerp maken ze tot een veelzijdige schoen die gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht hebben de espadrilles van Toms Alpargata Rope ook een sociale dimensie. Voor elk paar schoenen dat verkocht wordt, schenkt Tomsengage een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. Door deze espadrilles te kopen, draag je bij aan een humanitair doel en kies je voor een ethische en verantwoorde stijl.

Kortom, Toms Alpargata Rope espadrilles voor dames zijn trendy, comfortabel en ondersteunend. Met hun unieke ontwerp, onberispelijke kwaliteit en sociale betrokkenheid zijn ze de perfecte keuze voor moderne vrouwen die zowel stijl als humanitaire doelen belangrijk vinden. Wacht niet langer om deze espadrilles aan je schoenencollectie toe te voegen en laat je verleiden door hun tijdloze charme.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10019682-101
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene