Huidige sleutelhanger Plastoy

Huidige sleutelhanger Plastoy
€ 5,85
Idéfix sleutelhanger Plastoy: een trouwe en kleurrijke metgezel voor je sleutels, geïnspireerd op de wereld van Asterix en Obelix.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Huidige sleutelhanger Plastoy

De Idéfix Courant sleutelhanger Plastoy is een onmisbaar accessoire voor alle fans van het beroemde stripverhaal van Asterix en Obelix. Deze sleutelhanger van het prestigieuze merk Plastoy is zowel praktisch als aantrekkelijk.

Dankzij het kleine formaat en het lichte gewicht kun je hem overal mee naartoe nemen. Dankzij de herkenbare Idéfix-vorm kun je je sleutels veilig bewaren en gemakkelijk terugvinden.

Maar wat deze sleutelhanger nog specialer maakt is de kwaliteit en het ontwerp, trouw aan de wereld van Asterix en Obelix. Hij is gemaakt van hoogwaardig plastic en is duurzaam en slijtvast, zodat je er zeker van kunt zijn dat je hem lang zult gebruiken.

De Idéfix Courant sleutelhanger Plastoy is ook een uitstekend cadeau voor stripliefhebbers. Of het nu voor een verjaardag, Kerstmis of een andere gelegenheid is, het zal zeker in de smaak vallen bij alle fans van Asterix en Obelix.

Voeg een vleugje humor en fantasie toe aan je sleutelhanger met de Idéfix Courant sleutelhanger Plastoy. Wacht niet langer, koop dit must-have accessoire voor alle fans van Asterix en Obelix op saga.

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 060592
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene