N'go Schoenen, Ethische en Etnische

N'Go ethische en fair trade schoenen die de rijkdom van het Vietnamese vakmanschap waarderen. Ontdek de ethische schoenen. Canvas sneakers of leren sneakers, elk paar is uniek met zijn handgeweven etnisch patroon.

De aankoop van ethische sneakers van N'go is een ecologische en solidaire keuze dankzij het sociale programma dat gewijd is aan de bouw van scholen in Vietnam.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

N'go, het paar sociale en solidariteitsschoenen

Het idee is geboren in 2016, in 2017 is het begin van het avontuur met de crownfunding campagne die een succes is. N'go begint dan paren sneakers de wereld rond te sturen.

N'go is een sociaal en solidair merk door de acties die het via zijn producten onderneemt. N'go sneakers zijn gemaakt met de traditionele knowhow van Vietnamese ambachtslui. terwijl hij verenigingen in Noord-Vietnam helpt de bouw van scholen in gemarginaliseerde dorpen te financieren.

N'go Shoes: Innovatieve sneakers voor het onderwijs

De twee stichters, Kevin Gougeon en Ronan Collin, wilden hun krachten bundelen met de niet-gouvernementele organisatie "Sao Bien", die de bouw van scholen mogelijk maakt. Elk paar dat N'go koopt, maakt het mogelijk 2€ te doneren aan de NGO SAO Bien. Sinds de lancering in 2017 heeft het merk N'go zo bijgedragen aan de financiering van 2 van de 7 door de ngo geopende scholen en aan de scholing van 120 kinderen. En dit is natuurlijk nog maar het begin. De boodschap is eenvoudig: kiezen voor N'go Shoes is meewerken aan de bouw van een school. Als u ook wilt bijdragen aan het gebouw, laat u dan verleiden door N'go sneakers.

De modellen zijn gemengd, met prijzen die variëren van 69€ voor sneakers van canvas tot 89€ voor sneakers van plantaardig gelooid leer (d.w.z. zonder gebruik van chemicaliën, uitsluitend van natuurlijke materialen).

Ethische sneakers kopen bij N'go betekent een ecologische en solidaire keuze maken!

N'Go : 4 Sneakers - 4 emblematische plaatsen

Ben Thanh model

Het is een eerbetoon aan de populairste markt van het land. Met zijn poederachtige gekleurde daken. Deze plek zal u blijven verbazen met zijn kraampjes en producten uit het hele land.

Sa Pa Model

Het patroon herinnert aan de groene terrasvormige gewassen en de bergachtige landschappen van deze stad in Noord-Vietnam.

Ninh Binh

Dit model begint op het land Ha Long Bay. Peddelend door grotten en rijstvelden. U zult de mythische lotusbloem vinden.

Da Lat

Stad van de eeuwige lente. Het biedt uitzonderlijke vruchten en de beste druivensoort van het hele land.

N'go sneakers, die trots hun kleurrijke patronen tonen, bewaren deze voorouderlijke knowhow, gemaakt van uniek weefwerk.