Clae Minimalistische, unisex en tijdloze sneakers

Het merk Sneakers Clae is nu verkrijgbaar op Sneakin ! Ontdek de nieuwste beschikbare modellen op deze pagina, waaronder de zeer trendy Bradley, Malone, Joshua, Deane. Wist je dat het merk Clae een collectie Vegan trainers aanbiedt!

De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en maten. Ontdek onze grote selectie van schoenen Clae aan de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Trainers Clae, minimalistische modellen voor mannen en vrouwen

Opgericht in 2001 op Los Angeles, biedt het merk Clae ethische sneakers met pure en ambachtelijke lijnen. Met hun verschillende kleuren en materialen bieden Clae trainers tijdloze silhouetten terwijl ze de ecologische voetafdruk beperken. Hun verfijnde stijl en ontwerp maken Clae trainers boven alle gemengde sneakers. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, heeft Clae Bradley's handtekening al veel modeliefhebbers voor zich gewonnen. De Clae Malone sneaker daarentegen verdedigt zich met een trendy casual look die zeer populair is bij zowel mannen als vrouwen.

Sneakers Clae: hoge kwaliteit en duurzame materialen

Clae Malone biedt tijdloze schoenen gemaakt van organische, gerecyclede en innovatieve materialen. Het merk biedt minimalistische sneakers van hoge kwaliteit, zorgvuldig handgemaakt in hun ambachtelijke werkplaats in Ho Chi Minh City, Vietnam. Dankzij dit ontwerp beloven Clae trainers een sterke weerstand.

ClaeEen veganistisch en eco-verantwoordelijk sneakermerk

Clae wil een veganistische versie van haar producten aanbieden en biedt een derde van haar collectie aan zonder dierlijke bestanddelenorigine. Of u nu op zoek bent naar een vegan vrouwentrainer of een vegan mannentrainer, er is vast en zeker een model dat u bevalt! Andere trainers zijn gemaakt van eersteklas leer, dat voldoet aan hun ecologische en sociale verplichtingen.

Elk seizoen innoveert het sneakermerk Clae om verantwoorde en beredeneerde mode aan te bieden. Wist je dat? Het leer is afkomstig van gecertificeerde looierijen die bekend staan om hun ethische productie. Ook in deze eco-verantwoorde aanpak biedt het schoenenmerk clae gerecycleerde kartonnen verpakkingen aan.

Les Baskets Clae is nu een referentie in de sneakermarkt. Wacht dus niet langer en koop je paar op Sneakin.fr.