Caval: het merk van elegante, ongemikte sneakers

CAVAL, het eerste merk van elegante misplaatste sneakers! We hebben twee voeten... waarom twee dezelfde schoenen dragen?

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Het leven is veel spannender als je van het gebaande pad afgaat. Kortom, we dromen gewoon van een wereld die verschillen viert. Kortom, zoals Newton in 1698 zei: "symmetrie is verveling, asymmetrie is leven".

CAVAL sneakers worden met de hand gemaakt in Frankrijk, Italië en Portugal. Een onbetwistbare garantie voor kwaliteit! Bijna alle modellen die te koop zijn, zijn unisex en niet bij elkaar passend.

De CAVAL sneakers zijn uit paren

De originaliteit van het merk CAVAL? 7 verschillen tussen de rechtervoet en de linkervoet. Zo belichaamt het model KORBEN&LEELOO de dialoog tussen schoenen: de lederen inzetstukken staan tegenover elkaar en de kleuren reageren op elkaar. Toch kan het een niet zonder het ander.

Als u meer wilt weten over het merk CAVAL, moet u weten dat het met de hand wordt gemaakt in Guimarães, Portugal. Het merk CAVAL gebruikt uitsluitend leder uit Italië, uit de streek Lombardije bij Milaan. Het door CAVAL gebruikte leder is zacht, soepel en resistent en garandeert comfort en duurzaamheid.

Het paar wordt geleverd met een middernachtblauw katoenen zakje met gouden reliëf, stijlvol is het niet? En dat is nog niet alles! De veters zijn waterdicht om bestand te zijn tegen slecht weer en zijn van 100% biologisch katoen. We vinden het geweldig! Het merk CAVAL valt uiteraard in onze categorie Ethische en ecologisch verantwoorde sneakers.

In termen van kwaliteit, CAVAL gaat alles uit met suède en glad leer inzetstukken. Voering in volnerfleer, en voor het welzijn van de voeten is de zool in natuurrubber. Zorgvuldige afwerking, gedraaide verbinding en rechte rand.

Ons leer is zacht, soepel en resistent en garandeert een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid.

CAVAL schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Trakteer uzelf op een uniek ontwerp, het beste van de Europese knowhow!