Alle ethische en eco-verantwoorde schoenen en sneakers

Bezorgd om onze planeet en het milieu, heeft Sneakin voor u merken van schoenen geselecteerd die meer respect hebben voor het milieu. Ontdek onze selectie eco-verantwoorde sneakers ontworpen met minder afval en minder vervuiling. Het is een stuk beter, nietwaar?

Vind op Sneakin een grote keuze aan ethische sneakers voor mannen en vrouwen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onze selectie van ethische en ecologische schoenen en sneakers

Sneakin is zich ervan bewust dat we onze manier van consumeren en produceren moeten veranderen voor een duurzame wereld. Daarom stellen wij in deze categorie, die wij trachten te ontwikkelen, voor om met stijl schoenen en sneakers te consumeren die met respect voor de planeet zijn ontworpen.

De merken die wij voor u hebben geselecteerd, produceren in Frankrijk of in Europa, of buiten Europa, maar met ethische en duurzame projecten voor de ambachtslieden, de plaatselijke bevolking en de biodiversiteit van de plaatsen van productie.

Veja, dat in Brazilië produceert, helpt en waardeert het Amazonewoud. N'go produceert in Vietnam en helpt plaatselijke verenigingen en ambachtslieden door hen werk en financiële hulp aan te bieden bij de bouw van scholen in gemarginaliseerde dorpen. Caval, produceert alles met de hand in Portugal en koopt zijn grondstoffen in Europa, het leer komt bijvoorbeeld uit Noord-Italië. Tot slot Wibes Shoes, een merk dat zich onderscheidt door zijn bereidheid om ethisch en high-end te zijn. Het merk ontwerpt zijn producten tussen Parijs en Abidjan en laat alles in Portugal produceren, waarmee het opnieuw in onze ethische en ecologische categorie terechtkomt.