Asics Gel-Nandi 360 voor de beste prijs

Kies de Asics GEL-Nandi 360 schoen voor uw urban of lifestyle hardloopsessies. Ontdek de nieuwste collectie van Asics GEL-Nandi 360, het vlaggenschipmodel van het merk Asics. Een sneaker in verschillende kleuren, materialen en maten voor mannen, vrouwen en kinderen. Ontdek onze grote selectie Asics GEL-Nandi 360 Sneakers aan de beste prijs!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De GEL-NANDI™ sneaker, die zijn wortels heeft in authenticiteit, eert het erfgoed van ASICS met een zichtbaar robuust ontwerp dat oorspronkelijk is gemaakt om te voldoen aan de eisen van serieuze off-road lopers.

Voor zijn 20ste verjaardag heeft deze schoen een make-over gekregen met behoud van zijn meest herkenbare elementen. Het heeft een mix van materialen (mesh en leren overlays), evenals een moderne tussenzool en een opnieuw uitgevonden structuur.

Asics Gel-Nandi: een loopschoen opnieuw uitgevonden in lifestyle en urban mode

Geïnspireerd door de originele GEL-NANDI™ hardloopschoen uit de jaren 90, combineert de GEL-NANDI™ 360 trainer geërfde trail running eigenschappen met een geavanceerd structureel systeem.

Dit model met het GEL-NANDI™ schoenontwerp heeft inzetstukken van mesh en suède overlays, terwijl het geïntegreerde vetersysteem de ondersteuning van de middenvoet verbetert.

De schoen is ontworpen met een GEL-QUANTUM 360™ 5 tussenzool, met een integrale dempingseenheid op basis van GEL™-technologie voor blijvend comfort. Bovendien zorgt het gevarieerde patroon van de gekartelde buitenzool voor een finishing touch van de off-road inspiratie van het silhouet.

De GEL-NANDI 360 trainer herinnert aan de geschiedenis van ons merk van technische trail running ontwerpen en brengt een klassieker weer tot leven met een uitstekend dempingssysteem.

ASICS introduceert de GEL-NANDI 360, zijn nieuwe hybride sneaker

Of je nu door de stad loopt of over modderige bospaden spettert, je zult dol zijn op de moderne, designerlook van de Asics Gel-Nandi 360 sneaker. Een sneaker die op straat wordt gedragen, ver weg van de trail- en outdoorwereld.

Deze hybride sneaker geeft je superieure ondersteuning door het gebruik van ASICS' unieke GEL-technologie - in de GEL Nandi krijg je ongelooflijke demping in de hele zool dankzij onze 360 graden GEL-technologie. Dus je kunt de hele dag over straat lopen!

Deze schoenen sluiten aan bij de originele GEL Nandi-lijn en bevatten overlays van mesh en suède voor een opvallende premium look. De gaaspanelen bevorderen de luchtcirculatie, waardoor uw voeten koel en droog blijven. Het geïntegreerde vetersysteem zorgt voor extra steun bij de middenvoet en helpt je ook stabiel te blijven.

Bekijk de volgende collectie voor meer Sportstyle-trainers die de unieke geschiedenis van ASICS vieren: