Mizuno Schoenen

Vandaag de dag is Mizuno een van de meest gerenommeerde fabrikanten van sportartikelen ter wereld. Het Japanse merk staat bekend om de zeer hoge kwaliteit van zijn hardloopschoenen. Dankzij dit niveau van eisen kon hij een referentie worden in de hele wereld, een acteur die onmogelijk te omzeilen was in de wereld van de sneakers.

Ontdek de MIZUNO schoenencollectie. Ruime keuze aan maten en modellen beschikbaar tegen de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mizuno, het Japanse merk bij uitstek

Mizuno is een Japans sportmerk, opgericht in 1906, dat producten vervaardigt voor verschillende takken van sport, zoals voetbal, golf en atletiek. Naast de prestatiecollecties zijn er ook veel lifestyle-edities van Mizuno.

Het in Osaka gevestigde merk Mizuno sponsort verschillende sportatleten, zoals de voetballers Hulk en Keisuke Honda. Dit is een van de redenen waarom Mizuno een van de meest populaire merken in Azië is.

Mizuno Wave Rider 1 Sneakers

Het afgelopen jaar heeft Mizuno uit zijn enorme archief geput om een stijl te herontdekken die sinds de lancering in 1998 populair is gebleven bij hardlopers. Twee decennia later komt deze sneaker tot leven door zijn iconische vorm te behouden met eenvoudige, frisse kleurstellingen om de streetwear-stijl te omarmen.

Mizuno heeft de afgelopen jaren een sterke comeback gemaakt in de sneakerwereld, zowel met nieuwe als heruitgegeven modellen. Het Mizuno Wave Rider model is een van de goede verrassingen van de laatste seizoenen. De combinatie van een bovenwerk van suède en mesh met een nieuwe colorway en het kenmerkende silhouet van de Wave Rider 1 zorgt voor een werkelijk unieke schoen. De scherpe look geeft de juiste hoeveelheid energie aan deze historische stijl.

Mizuno Sky Medal S Sneaker

De Mizuno Sky Medal sneaker is een eerbetoon aan de schoenen uit het verleden: geïnspireerd door de ontwerpen en lijnen van de jaren '90, versmelt hij nieuw en vintage in een unieke mix, die sport en lifestyle in evenwicht brengt. Dit is een iconisch silhouet dat niet onopgemerkt zal blijven.

Op Sneakin.nl vindt u een breed scala aan sneakers en lifestyle sneakers, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.