Karhu Sneakers

Vind het sneakermerk Karhu online bij Sneakin.nl Ontdek de nieuwste modellen en kleuren ✓ Snelle levering en de beste prijs gegarandeerd!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Karhu, het sneakermerk uit Finland

Karhu werd in 1916 opgericht als een Fins merk dat toen bekend stond als Ab Sport Artiklar. Gespecialiseerd in de vervaardiging van schoenen voor mannen en vrouwen, werd pas in 1920 de naam Karhu (wat "Beer" betekent in het Fins) en het logo van de beer gebruikt.

In die tijd produceerde het merk schijven en speren voor professionele atleten. In 1920 was het merk zelfs de officiële uitrusting van de "Vliegende Finnen" tijdens de Olympische Zomerspelen.

Ook vandaag nog is het merk herkenbaar onder vele anderen met het sterke symbool van de beer.

Karhu biedt vandaag de dag een breed scala aan lifestyle-schoenen die zeer gewaardeerd worden door sneakerverslaafden. De best verkochte sneaker is de Fusion 2.0

Karhu Fusion 2.0 sneakers

Dit is het vlaggenschip van het merk Karhu. De Karhu Fusion 2.0 sneaker is de opgewaardeerde versie van de iconische Fusion schoenen. Een van de meest populaire paren voor hardlopen in 1996.

Om dit silhouet nieuw leven in te blazen, deden ze een beroep op de oorspronkelijke ontwerper en creëerden ze schoenen met de nieuwste technologie en kenmerkende touwveters.

Wij waarderen de moderne, lifestyle en street look. De gebruikte materialen zijn altijd van topkwaliteit, inclusief het gebruik van suède, varkensleer, glad leer, mesh. De 4 plastic riemen met banden aan de zijkanten bieden een origineel en verzorgd design. Voor een casual look in het dagelijks leven, kies je de Fusion 2.0 sneakers van Karhu.

We houden van de kleuren, die zijn altijd erg goed gedaan. Ontdek zonder verder uitstel alle Karhu Fusion 2.0 schoenen in verschillende kleuren.