HOFF Sneakers tendance pour homme et femme

Vind het trainersmerk HOFF online bij Sneakin.nl Ontdek de nieuwste modellen en kleuren ✓ Levering rapide en beste prijs gegarandeerd!
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sneakers HOFF, het ultra-trendy merk voor trainers

HOFF werd in 2016 in Spanje opgericht om de grens tussen kwaliteit, prachtige ontwerpen en echt eerlijke prijzen te doen vervagen.

Wij zijn geboren als een modemerk dat authenticiteit als kernwaarde heeft. HOFF is van nature mondiaal en creatief van ontwerp. De manier waarop we het uitdrukken

Wij geven er uitdrukking aan door inspiratie te halen uit iconische wereldlocaties om unieke ontwerpen te creëren die met ziel zijn gemaakt en veelzijdige producten creëren die van kantoor tot in de nachtclub kunnen worden gedragen.

Onze filosofie is om een authentiek leven te leiden door de minder bereisde weg te nemen. door de minder bereisde weg te nemen, jezelf ontdekkend in het proces.

Hier zijn de modellen van het seizoen:

Stad: Wij laten ons inspireren door geweldige steden over de hele wereld. Dit maakt elke sneaker uniek. Maar we ontwerpen ze ook om ze aan te passen aan de stedelijke omgeving en vooral aan uw levensstijl.

De andere trendy modellen: District - Art - Tribe - Skyline

HOFF ethische en milieuverantwoorde trainers

Het schoenenmerk HOFF werkt met leveranciers die door de Leather Group zijn gecertificeerd. Deze organisatie garandeert dat het leder is gelooid met gebruikmaking van duurzamere praktijken, zoals het gebruik van hernieuwbare energie en technologieën die het waterverbruik verminderen.

De voordelen voor het milieu zijn

Verminderd waterverbruik
Lager energieverbruik
Verminderde uitstoot

HOFF, het schoenenmerk geïnspireerd door een bestemming

De reis is de bestemming; er geraken is niet zo belangrijk als de ervaring van de reis. Het is een zoektocht naar vrijheid en avontuur die zich aan de andere kant van de wereld afspeelt.

Het presenteren van een reeks van zowel klassieke als eigentijdse stijlen, om mensen over de hele wereld te helpen van A naar B te komen, zonder zich zorgen te hoeven maken over de kwaliteit van hun kleding. synoniem geworden voor stijl en elegantie.