Fila Schoenen

Ontdek de schoenen FILA op Sneakin. De mooiste sportschoenen Fila voor mannen en vrouwen zijn nu verkrijgbaar in onze online winkel, Sneakin. Het populairste model voor vrouwen is de trainer Fila Disruptor Low die een retro look look aan je stijl geeft!

Fila, een legendarisch sportmerk dat de groten heeft gekleed, is verkrijgbaar in vele maten, modellen en kleuren! Laat u verleiden door het Italiaanse merk dat herkenbaar is aan de blauwe, witte en rode kleurencombinatie en het beroemde F-logobox.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De beste trainers Fila voor vrouwen

Het Italliene merk FILA is voor meerdere seizoenen terug op het toneel. FILA is een tijdloos sportkledingmerk dat de tijd heeft weten te doorstaan door altijd voorop te blijven lopen in de sneakerwereld. Het brede assortiment sportschoenen voor mannen en vrouwen is altijd trendy.

De ''comeback'' van het Italiaanse merkorigine is nog niet voorbij. FILA aarzelt niet om in zijn archieven te duiken om historische modellen opnieuw uit te brengen. Zo is het model FILA Venom erg populair bij sneakerheads. Wie herinnert zich nog de rapper Tupac, met zijn FILA 96 GL op zijn voeten!

FILA het Italiaanse merk dat zowel trendy als tijdloos is

Het merk FILA is in de eerste plaats synoniem met uitstekende sportkleding. Dit is echter niet lang onopgemerkt gebleven voor de modewereld, die de unieke geest van de sport zelf heeft ontdekt. Toen Chunky Sneakers hun intrede deden in de streetwear, pionierde het merk FILA zelfs met de legendarische Disruptor.

Sinds het zomerseizoen 2017 is FILA ook vertegenwoordigd op catwalks over de hele wereld, aanvankelijk in samenwerking met het merk Fendi. In september 2018 presenteerde FILA eindelijk haar eigen lente/zomer 2019 collectie op de Milanese modeweek.

De buitengewone passie van het merk FILA en de bewezen kwaliteit blijven de geschiedenis van het Italiaanse label schrijven. Na meer dan 100 jaar blijft het merk jong en fris en gaat het meedogenloos de evolutie rapide van de modewereld tegemoet zonder de vier broers uit het kleine Italiaanse stadje vision uit het oog te verliezen. Kijk zelf maar!

Ontdek of herontdek het merk FILA met een ruime keuze aan trendy trainers op Sneakin.com.