Diadora Schoenen

Diadora is HET Italiaanse referentiemerk voor retro sneakers (OG). Een sportmerk dat de jaren heeft overleefd, met behoud van een zeer modieuze stijl. Ontdek de schoenencollectie DIADORA. Ruime keuze aan sport- en lifestyle-modellen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Diadorahet sneakermerk made in italy

Sinds 1948 zijn Diadora schoenen altijd in de voorhoede van de moderniteit geweest, maar met behoud van een vintage gevoel look. Dit erfgoed komt voort uit hun traditionele productieproces, in de fabrieken van Italie. Bovendien staat het merk Diadora bekend om de kwaliteit van zijn schoenen, vooral de modellen met het stempel "Made in Italy". Nuggets die sneaker verslaafden en OG basketbal liefhebbers op de kop tikken.

Dankzij hoogwaardige technologieën beschermen de Diadora schoenen je voeten op de meest comfortabele manier en laten ze je niet in de steek!

Diadora Iconische en altijd modieuze modellen

Sneakers Diadora N9002

De N9002 loopschoenen zijn geïnspireerd op de catalogus van Diadora 1992. De knalkleuren en het originele ontwerp makendeze trainers erg populair bij sneakerheads. De Diadora N9002 sneaker iseen van de meest iconische Diadora trainer modellen.Double Action technologie, demping en een ultramoderne look zijn de belangrijkste elementen van deze herensneakers. Je vindt dit iconische model op Sneakin in verschillende kleurvarianten. Als u bij onze sneakerwinkel in Parijs langskomt, is de kans groot dat u onze verkopers deze schoenen ziet dragen!

Diadora Spel L Laag

De tennisinspiratie van de jaren 70 heeft geleid tot GAME, een van de populairste trainersmodellen Diadora.lange Elk nieuw seizoen komen deze schoenen in verschillende hedendaagse en historische versies. Een stijlvol model in volnerfleer, verkrijgbaar in een groot aantal kleuren.
Ter informatie: de GAME L Low is een uniseks trainer die verschillende generaties aanspreekt. Een laag uitgesneden, volnerf lederen bovenwerk en fregio onderscheiden dit vlaggenschip model van de streetwear scene.

Diadora Sport Actie

De Action, een originele sportschoen geïnspireerd op de tennistraditie van de jaren tachtig, is de perfecte sneaker om ook buiten de baan een statement te maken.

Unisex trainers in volnerfleer met perforaties op het platform en het bovenwerk.Handtekening jacquard belettering uit de archieven, tong en achterkant met driekleurige details vieren de authenticiteit van Diadora.

Diadora Titan Reborn

De Titan-schoenen zijn geïnspireerd op het model dat de beroemdste atleten in de jaren tachtig droegen. Net als de Diadora ML87 zijn deze sneakers duidelijk de inspiratie geweest voor de meer lifestyle ontwerpen van vandaag.

Als u op zoek bent naar een originele, stijlvolle en comfortabele trainer, kies dan voor Diadora. Een merk dat nog steeds even trendy is, afkomstig uit de sport en ook uit de stad.