Schoenen Caval: het merk van de elegant misplaatste sportschoenen

CAVALhet eerste merk van elegante mismaakte sportschoenen! We hebben twee voeten... waarom dragen we dan twee dezelfde schoenen?

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Het leven is veel spannender als je van de gebaande paden afgaat trac. Kortom, we dromen gewoon van een wereld die verschil viert. Kortom, zoals Newton in 1698 zei: "symmetrie is verveling, asymmetrie is leven ".

De sneakers CAVAL zijn handgemaakt in France, Italie en Portugal. Een onmiskenbare kwaliteitsgarantie! Bijna alle modellen die te koop zijn, zijn unisex EN niet bij elkaar passend.

De CAVAL zijn trainers uit paren.

De originaliteit van het merk CAVAL? 7 verschillen onderscheiden de rechtervoet van de linkervoet. Zo belichaamt het model KORBEN&LEELOO de dialoog tussen schoenen: de lederen inzetstukken staan tegenover elkaar en de kleuren reageren op elkaar. Maar het een kan niet zonder het ander.

Als u meer wilt weten over het merk CAVAL, moet u weten dat de schoenen met de hand worden gemaakt in Guimarães op Portugal. Het merk CAVAL gebruikt uitsluitend leer vanItalie, in de regio Lombardije bij Milaan. Het door CAVAL gebruikte leer is zacht, soepel en duurzaam.

Het paar wordt geleverd met een middernachtblauw katoenen zakje met gouden reliëf, stijlvol toch? en dat is nog niet alles! De veters zijn waterdicht om bestand te zijn tegen slecht weer en zijn van 100% biologisch katoen. We houden ervan! Het merk CAVAL staat natuurlijk in onze categorie Sneakers Ethisch en ecologisch verantwoord.

In termen van kwaliteit biedt CAVAL met een volledig assortiment suède en gladde lederen inzetstukken. Voering van volnerfleer, en voor het welzijn van de voeten is de zool van natuurrubber. Afgewerkt volgens een hoge standaard, met een opgedraaide verbinding en schone rand.

Zacht, soepel en duurzaam, ons leer biedt ongeëvenaard comfort en duurzaamheid.

CAVAL schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Trakteer uzelf op een uniek ontwerp, het beste van de Europese knowhow!