Baby canvas schoenen cienta [Grootte 26]

Baby canvas schoenen cienta [Grootte 26]

€ 49,91

€ 10,90

-78%

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Baby canvas schoenen cienta
  • Toegewijd aan het bevorderen van de natuurlijke en correcte ontwikkeling van kindervoeten, is het hele productie- en ontwerpproces van Cienta gericht op kwaliteit en comfort, waarbij alleen natuurlijke materialen en de meest geavanceerde technologie worden gebruikt.
  • Ons productiesysteem bestaat uit het gebruik van het vulkanisatiesysteem.
  • Dit productieproces werd door onze voorouders gebruikt op dezelfde plaats als waar wij het nu doen, een ongeschikt systeem, ondanks zijn ecologische eigenschappen, hebben de oprichters van Cienta Shoes erop gewed, door een oud systeem nieuw leven in te blazen door het te combineren met de nieuwste technologische ontwikkelingen.
  • Om onze klanten gerust te stellen en onze claim te bewijzen, zijn wij in het bezit van het certificaat Green Trade World, dat bevestigt dat in ons productieproces, van begin tot eind, milieuvriendelijke materialen zijn gebruikt, waardoor wij een toonaangevend bedrijf in de sector zijn.
  • Cienta schoenen worden hoofdzakelijk gemaakt van katoen en rubber.
  • Het katoen is afkomstig vanEspagne en heeft het certificaat Green Trade World, dat bevestigt dat het een materiaal is dat is verkregen zonder stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid, zonder gebruik van minderjarige arbeid en 100% ecologisch, wat te zien is op het label dat is bevestigd aan Cienta Shoes.
  • Anderzijds is het rubber, dat rechtstreeks afkomstig is van de rubberboom, van de hoogste kwaliteit omdat het een essentieel element van de schoen is waarmee u comfortabel en soepel kunt lopen, allemaal essentiële elementen bij de vervaardiging van kwaliteitsschoenen.
  • Het oude productiesysteem, herzien en verbeterd door de ontwerpers van Cienta Shoes, bestaat hoofdzakelijk uit deunion van de twee grondstoffen katoen en rubber.
  • Dit alles zonder gebruik van chemische producten of lijm, de schoenen Cienta Shoes worden uitsluitend gemaakt door verhitting en druk.
  • Deze union wordt bereikt door middel van speciale machines, mallen op hoge temperatuur (170ºC/ 338ºF), waarop het rubber wordt geplaatst om te smelten en vervolgens te hechten aan het katoen dat de schoen vormt, door op beide druk uit te oefenen.

Extra informatie

Merk Cienta
Fabrikant SKU 93883-224
Kleur antracietgrijs
Kleur Grijs
Maat 26 - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior