Schoenen voor baby's cienta [Grootte 32]

Schoenen voor baby's cienta [Grootte 32]

€ 49,31

€ 11,60

-76%

Only 2 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Schoenen voor baby's cienta

Al meer dan 30 jaar is Cienta gespecialiseerd in het maken van gevulkaniseerd kinderschoeisel van hoge kwaliteit. Het in 1982 opgerichte familiebedrijf Calzados Cienta lanceerde het kindermerk voor canvas en pantoffels met generaties lang ervaring in de productie van schoeisel.

De fabriek is gevestigd in de buurt van de wijnstreek La Rioja in Spanje, een streek die diep geworteld is in het vulkanisatieproces van natuurrubber, en die de enige bron van schoeiselproductie is geweest Cienta.

Toegewijd aan het bevorderen van de natuurlijke en correcte ontwikkeling van kindervoeten, is het hele productie- en ontwerpproces van Cienta gericht op kwaliteit en comfort, waarbij alleen natuurlijke materialen en de meest geavanceerde technologie worden gebruikt.

Ons productiesysteem bestaat uit het gebruik van het vulkanisatiesysteem.
Dit productieproces werd door onze voorouders gebruikt waar wij dat nu doen, een ongekend systeem, ondanks de ecologische eigenschappen ervan, hebben de oprichters van Cienta Shoes erop vertrouwd, door een oud systeem nieuw leven in te blazen in combinatie met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Om onze klanten gerust te stellen en te bewijzen wat we zeggen, zijn we in het bezit van het Green Trade World-certificaat, dat bevestigt dat in ons productieproces, van begin tot eind, milieuvriendelijke materialen zijn gebruikt, waardoor we een toonaangevend bedrijf in de sector zijn.

Cienta schoenen worden hoofdzakelijk gemaakt van katoen en rubber.
Het katoen komt uit Spanje en draagt het wereldcertificaat Green Trade, dat bevestigt dat het een materiaal is dat is verkregen zonder stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid, zonder het gebruik van minderjarige arbeid, 100% ecologisch is, wat men kan weten door naar het etiket te kijken. bevestigd aan schoenen Cienta Schoenen.

Anderzijds is het rubber, rechtstreeks afkomstig van de rubberboom, van superieure kwaliteit omdat het een essentieel onderdeel is van de schoen waarmee u comfortabel en soepel kunt lopen, wat allemaal essentieel is voor de vervaardiging van hoogwaardige schoenen.

Het oude productiesysteem, herzien en verbeterd door de ontwerpers van Cienta Shoes, bestaat hoofdzakelijk uit de vereniging van de twee grondstoffen katoen en rubber.
Dit alles zonder gebruik van enig chemisch product of lijm, de schoenen Cienta Shoes worden uitsluitend vervaardigd door middel van verwarming en drukkracht.

Deze verbinding wordt gecontroleerd door middel van speciale machines, mallen van hoge temperatuur (170ºC/ 338ºF), waarop het rubber wordt gelegd om te smelten en vervolgens te hechten aan het katoen dat de schoen vormt, waarbij op beide druk wordt uitgeoefend.

Extra informatie

Merk Cienta
Fabrikant SKU 80067-26
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Maat 32 - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten