Sweatshirt damescapuchon Puma Power Cat

Sweatshirt damescapuchon Puma Power Cat
Beginnend op: € 60,50
Het dames sweatshirt met capuchon Puma Power Cat: comfort en stijl gecombineerd voor een sportieve, vrouwelijke look.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 60,50
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt damescapuchon Puma Power Cat

Het Puma Power Cat dames sweatshirt met capuchon is een must-have voor alle sportieve, trendy vrouwen. Met het iconische merk Puma is dit sweatshirt de perfecte mix van stijl en prestaties.

Het is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt ongeëvenaard comfort dankzij de slanke pasvorm en gevoerde capuchon. Je kunt je dus vrij bewegen terwijl je warm blijft.

Het Puma Power Cat logo op de voorkant voegt een vleugje originaliteit toe aan dit sweatshirt. Het past perfect bij het sobere zwart, voor een look die zowel modern als tijdloos is.

Of je nu sport of gewoon door de stad slentert, dit sweatshirt gaat overal met je mee. De zachte, ademende stof houdt je de hele dag droog en comfortabel.

Bovendien staat de onberispelijke kwaliteit van het merk Puma garant voor de uitzonderlijke duurzaamheid van het sweatshirt. Je zult het keer op keer kunnen dragen zonder dat het zijn vorm of kleur verliest.

Met de Puma Power Cat hoodie voor dames kun je trots je liefde voor het merk laten zien terwijl je geniet van een comfortabel en stijlvol kledingstuk. Wacht dus niet langer en voeg hem nu toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673977-04
Kleur gevlekt grijs
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte