Sweatshirt Puma met rits Power Colorblock

Sweatshirt Puma met rits Power Colorblock

Beginnend op: € 65,54

€ 40,12

-39%
Maak een stijlstatement met deze zip-up hoodie van Puma Power Colorblock. Een must-have van het merk voor een trendy, sportieve look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,54

€ 40,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Puma met rits Power Colorblock

De Puma Power Colorblock zip-up hoodie is een must-have voor alle urban fashion fans. Met zijn moderne design en dynamische kleuren belichaamt hij perfect de sportieve en trendyesprit van het merk Puma.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je de hele dag comfortabel. De verstelbare capuchon beschermt je tegen de elementen en met de ritssluiting kun je hem naar wens aanpassen.

Puma Power Colorblock heeft ook een unieke stijl. De contrasterende kleurblokken geven dit klassieke sweatshirt een modern tintje. Of je nu gaat sporten of een avondje uit met vrienden, je zult het met stijl kunnen dragen.

Bovendien kies je met deze zip-up hoody van Puma voor een merk dat bekend staat om zijn inzet voor het milieu. Puma streeft ernaar om zijn ecologische impact te verminderen door duurzame materialen te gebruiken en initiatieven voor duurzame ontwikkeling te ondersteunen.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende maten van XS tot XXL en past bij alle lichaamsvormen. Met zijn relaxte pasvorm biedt het veel bewegingsvrijheid zodat je je gemakkelijk kunt bewegen.

Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met de Puma Power Colorblock zip-up hoodie. Of je nu fan bent van het merk of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitssweatshirt, deze zal aan al je verwachtingen voldoen. Mis deze urban fashion must-have niet en trakteer jezelf nu op Puma Power Colorblock.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673327-92
Kleur koninklijke saffier
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte