T-shirt klein logo Puma ESS(S)

T-shirt klein logo Puma ESS(S)

Beginnend op: € 23,19

€ 21,73

-6%
Laat je sportieve, trendy stijl zien met het Puma ESS(S) T-shirt met discreet logo. Verkrijgbaar in een reeks kleuren voor elke look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,19

€ 21,73

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

T-shirt klein logo Puma ESS(S)

Het Puma ESS small logo t-shirt is een must-have voor alle fans van het merk Puma. Met het iconische logo geborduurd op de borst, is dit T-shirt zowel eenvoudig als stijlvol. Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt dit T-shirt optimaal comfort en uitzonderlijke duurzaamheid.

Het merk Puma staat bekend om zijn hoogwaardige sportkleding en dit T-shirt is daarop geen uitzondering. Met zijn klassieke snit en korte mouwen is het perfect voor alle sportieve activiteiten of voor casual dagelijks gebruik.

Het Puma ESS small logo T-shirt is verkrijgbaar in maat S, waardoor het ideaal is voor slanke, slanke mensen. De slanke pasvorm verbetert je figuur en geeft je veel bewegingsvrijheid.

Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek naar iets comfortabels en modieus, dit T-shirt van Puma is echt iets voor jou. Het kleine geborduurde logo op de borst voegt een subtiele maar herkenbare touch van het merk toe, waardoor het een perfecte keuze is voor modeliefhebbers.

Gemaakt door een gerenommeerd merk, kun je zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van dit t-shirt. Het zal je vergezellen op al je avonturen, of het nu op het sportveld is of in het dagelijks leven.

Trakteer jezelf op dit kleine Puma ESS logo t-shirt voor een vleugje sportieve, elegante stijl in je garderobe. Discreet maar toch gedurfd, het zal een vleugje frisheid toevoegen aan al je outfits. Bestel het nu en sluit je aan bij de gemeenschap van Puma fans.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 586669-27
Kleur woestijnklei
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene