Sweatshirt casual hoodie Puma Classics TR

Sweatshirt casual hoodie Puma Classics TR

Beginnend op: € 65,54

€ 40,12

-39%
Ontdek het comfort en de tijdloze stijl van de casual hoodie Puma Classics TR. Een onmisbaar stuk voor alle fans van het merk Puma.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,54

€ 40,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt casual hoodie Puma Classics TR

De Puma Classics TR casual hoodie is het ideale kledingstuk voor een comfortabele en modieuze outfit. Met zijn eenvoudige, gestroomlijnde ontwerp is het de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde merk Puma, dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten en toewijding aan sport en een actieve levensstijl. Met dit sweatshirt ben je verzekerd van een duurzaam, hoogwaardig product.

Dankzij de verstelbare capuchon en elastische manchetten bescherm je jezelf tegen kou en wind en blijf je warm en comfortabel. De zachte, comfortabele stof houdt je de hele dag comfortabel.

De Puma Classics TR casual hoody heeft ook een handige kangoeroezak voor je kleine benodigdheden. Het iconische Puma logo op de borst voegt een vleugje stijl toe aan je outfit.

Dit sweatshirt is perfect voor alle gelegenheden, of je nu sport, uitgaat met vrienden of gewoon lekker thuis ontspant. De casual, veelzijdige stijl maakt het tot een onmisbaar kledingstuk.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij elke smaak en stijl. Of je nu de voorkeur geeft aan een sobere, klassieke look of aan iets gewaagders, er is voor ieder wat wils.

Zoek niet verder dan de Puma Classics TR casual hoodie, de perfecte keuze om comfort en stijl te combineren. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 535601-30
Kleur woestijnklei
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte
Assortiment Classics