Parka Helly Hansen active winter

Parka Helly Hansen active winter
Beginnend op: € 352,92
Trotseer de winter met stijl en comfort dankzij de actieve parka Helly Hansen, ontworpen door het beroemde Scandinavische merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 352,92
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Parka Helly Hansen active winter

De parka Helly Hansen active winter is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle maar functionele winterjas. Deze parka is gemaakt door het beroemde merk Helly Hansen, dat bekend staat om zijn kleding van hoge kwaliteit, en biedt ultieme bescherming tegen de elementen terwijl hij je warm en droog houdt.

De parka Helly Hansen active winter is ontworpen om gedragen te worden op koude, winderige winterdagen. Hij heeft een verstelbare capuchon met rand van imitatiebont om je te beschermen tegen wind en sneeuw. De capuchon is ook afneembaar, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw voorkeuren en het weer.

Deze parka is gemaakt van waterdichte, ademende stof en houdt je droog, zelfs bij regen of sneeuw. Bovendien is hij voorzien van donsisolatie om je zelfs in het koudste weer warm te houden. Met deze parka kun je genieten van je winteractiviteiten zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je het koud krijgt.

Het ontwerp van de Helly Hansen active winter parka is zowel elegant als functioneel. Hij heeft een aantal praktische zakken om je spullen in op te bergen, plus een centrale ritssluiting met stormflap voor extra bescherming tegen de elementen. Bovendien kun je hem dankzij de verstelbare snit in stijl dragen en aanpassen aan je lichaamsvorm.

Kwaliteit staat centraal bij het merk Helly Hansen en dat zie je terug in elk detail van deze parka. Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en stevigheid te garanderen. Je zult jarenlang van je parka Helly Hansen kunnen genieten, zonder dat hij tekenen van slijtage vertoont.

Al met al is de parka Helly Hansen active winter de ideale keuze om de ontberingen van de winter aan te kunnen. Met zijn stijlvolle ontwerp, bescherming tegen de elementen en ongeëvenaarde kwaliteit zal hij snel een vaste waarde in je garderobe worden. Wacht niet langer met het aanschaffen van deze parka en geniet van een warme, droge winter.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53171-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten