Trainers Puma R22

Trainers Puma R22

Beginnend op: € 75,63

€ 50,91

-33%
Kies voor comfort en stijl met Puma R22, het referentiemerk voor trendy, sportieve look sportschoenen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 50,91

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Puma R22

Puma R22 trainers zijn een must-have voor iedereen die van stijl en comfort houdt. Met hun elegante design en gerenommeerde merknaam zijn deze sportschoenen de ideale keuze voor al je dagelijkse activiteiten.

Het merk Puma staat over de hele wereld bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en R22 trainers zijn daarop geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden deze sportschoenen een perfecte pasvorm en optimaal comfort, de hele dag lang.

Het ontwerp van Puma R22 trainers is zowel klassiek als modern, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je ze nu draagt voor een sportsessie, een dagje winkelen of een avondje uit met vrienden, deze sportschoenen zijn zowel stijlvol als comfortabel.

De rubberen zool biedt maximale grip, waardoor ze een ideale keuze zijn voor al je sportieve activiteiten. Of je nu rent op het veld of traint in de sportschool, Puma R22 trainers geven je de perfecte ondersteuning en stabiliteit voor een optimale workout.

Bovendien voegt het iconische Puma logo op de zijkant van de schoen een extra vleugje stijl toe, waardoor deze trainers een must-have zijn voor alle fashion fans. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren met elke outfit.

Kortom, Puma R22 trainers zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar zowel stijl als comfort. Met hun gerenommeerde merknaam, superieure kwaliteit en stijlvolle ontwerp zullen deze sportschoenen snel een must-have worden in je schoenencollectie. Aarzel niet en koop nu Puma R22 sneakers!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 383462-24
Kleur wit/marmer/veder grijs/zwart/licht stro
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment R22