Trainers Puma Future Rider Double

Trainers Puma Future Rider Double

Beginnend op: € 95,79

€ 71,87

-25%
Ontdek de retro-chique stijl van Puma Future Rider Double trainers voor een trendy look en ultiem comfort.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 95,79

€ 71,87

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Puma Future Rider Double

Puma Future Rider Double trainers zijn ongetwijfeld de ideale keuze voor modeliefhebbers die op zoek zijn naar een stijlvolle, trendy look. Met een modern ontwerp en geavanceerde technologie zijn deze sportschoenen zowel comfortabel als krachtig.

Het gestroomlijnde silhouet wordt versterkt door subtiele details, zoals het Puma logo op de tong en hiel. De contrasterende kleuren voegen een vleugje dynamiek toe aan het geheel, terwijl de dikke zool een atletische, urban look toevoegt.

Maar deze sportschoenen zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook ontworpen voor optimaal comfort. De schuimrubberen tussenzool biedt lichtgewicht, responsieve demping, zodat je de hele dag kunt lopen zonder moe te worden. Bovendien biedt de rubberen buitenzool uitzonderlijke grip voor maximale stabiliteit en veiligheid.

Puma Future Rider Double is ook voorzien van Puma's Rider-technologie, die extra ondersteuning biedt in de hiel en voorvoet. Deze innovatieve technologie zorgt voor een betere schokdemping en een efficiëntere propulsion bij elke stap.

Of het nu gaat om een dagje winkelen in de stad, een sportsessie of een avondje uit met vrienden, deze sportschoenen zullen je perfecte bondgenoot zijn. Ze zijn gemakkelijk te combineren met al je outfits, of het nu gaat om casual jeans of broeken van jogging.

Kortom, Puma Future Rider Double trainers combineren stijl, comfort en prestaties voor een moderne en gedurfde look. Zoek niet verder, dit zijn de sneakers voor jou!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 380639-12
Kleur wit/veder grijs
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Future Rider