Badslippers BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade

Badslippers BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade

Beginnend op: € 45,38

€ 41,03

-10%
Val op in stijl met de BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade teenslippers van Puma. De perfecte combinatie van sportiviteit en elegantie.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 41,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Badslippers BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade

De BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade teenslippers van Puma zijn een must-have voor fans van BMW en Puma. Deze teenslippers zijn zowel stijlvol als comfortabel, ideaal voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid.

Het ontwerp van deze teenslippers is geïnspireerd op de wereld van autoracen van BMW, met kenmerkende elementen zoals het merklogo op de band en het geruite patroon op de zool. Deze details voegen een vleugje sportiviteit en dynamiek toe aan de schoen en herinneren aan het DNA van het merk BMW Motorsport.

Deze slippers hebben een zachte, comfortabele zool van EVA-schuim die uw voeten optimaal dempt. Ze hebben ook een rubberen buitenzool voor uitzonderlijke grip en duurzaamheid. Dus je kunt je met vertrouwen en absoluut comfort bewegen, of je nu op het strand, in de stad of thuis bent.

Deze teenslippers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel robuust als lichtgewicht. Hun stevige constructie garandeert duurzaamheid op lange termijn, terwijl hun lichte gewicht ze perfect maakt voor langdurig port dragen zonder moe te worden. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de verstelbare band.

Deze slippers hebben ook een ergonomisch ontwerp dat zich perfect aanpast aan de vorm van de voet, voor een persoonlijke pasvorm en optimale ondersteuning. Je kunt ze dus de hele dag dragen zonder ongemak of pijn.

Deze teenslippers zijn niet alleen functioneel en comfortabel, maar ook erg stijlvol. Hun strakke, moderne ontwerp past perfect bij al je looks, zowel casual als gekleed. Je kunt ze dragen met een korte broek en een t-shirt voor een casual look zomerse look, of met een broek en een overhemd voor een elegantere stijl.

Deze teenslippers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor alle voeten en alle lichaamsvormen. Of u nu brede of smalle voeten heeft, deze teenslippers passen zich perfect aan uw voeten aan voor absoluut comfort.

Kortom, de BMW Motorsport Leadcat 2.0 Renegade teenslippers van Puma zijn de perfecte keuze voor iedereen die van BMW en Puma houdt. Door de combinatie van stijl, comfort en kwaliteit zijn deze teenslippers een waar symbool van de sportieve en dynamischeesprit van deze twee iconische merken. Dus wacht niet langer, trakteer jezelf op deze teenslippers en geniet van ultiem comfort met een vleugje stijl en sportiviteit.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 307499-02
Kleur Wit
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team BMW Motorsport