Militaire hoge sportschoenen Under Armour Micro G Valsetz Zip

Militaire hoge sportschoenen Under Armour Micro G Valsetz Zip

Beginnend op: € 141,17

€ 134,59

-5%
Geef je militaire stijl een boost met deze high-top trainers Under Armour Micro G Valsetz Zip. Comfort en prestaties van Under Armour.

Niet op voorraad

Beschrijving

Militaire hoge sportschoenen Under Armour Micro G Valsetz Zip

Geef jezelf een militaire look met Under Armour Micro G Valsetz Zip high-top trainers! Ontworpen door het beroemde merk Under Armour, combineren deze sportschoenen stijl en prestaties om aan al je behoeften te voldoen. Ze zijn geïnspireerd op militair schoeisel en geven je een trendy en gedurfde look.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen garanderen deze sportschoenen de hele dag optimaal comfort. De Micro G-technologie van Under Armour zorgt voor de perfecte hoeveelheid demping om schokken te absorberen en de druk op je voeten te verminderen. Bovendien trek je ze gemakkelijk aan en uit dankzij de ritssluiting aan de zijkant.

Of je nu gaat werken of sporten, Under Armour Micro G Valsetz Zip military high top trainers zijn de perfecte keuze. Het robuuste, slijtvaste ontwerp betekent dat je ze onder alle omstandigheden kunt dragen, in de stad of op het platteland.

Ze zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook geweldig uit. Hun look militaire look met leren details en touwveters geven ze een unieke, moderne stijl. Combineer ze met elke outfit voor een casual, urban look look.

Wacht niet langer om jezelf te verwennen met deze high-top trainers Under Armour Micro G Valsetz Zip, de perfecte keuze om stijl en prestaties te combineren. Verwen jezelf met dit paar schoenen dat je op al je avonturen zal vergezellen!

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 3023748-001
Kleur zwart/koolgrijs/zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene