Kinderklompen Crocs Classic Hello Kitty

Kinderklompen Crocs Classic Hello Kitty

Beginnend op: € 50,41

€ 35,85

-29%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 35,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderklompen Crocs Classic Hello Kitty

We weten dat deze machinevertalingen niet perfect zijn, maar we lezen ze ook graag ;)
Crocs Hello Kitty and Friends Classic Clog Jr 208103-680 zijn roze schoenen ontworpen voor kinderen. Ze zijn een geweldige keuze voor de zomer omdat ze gedragen kunnen worden als comfortabele slippers of luchtige sandalen. Ze zijn gemaakt door het beroemde merk Crocs, dat geassocieerd wordt met kwaliteit en comfort.

Ze zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze duurzaam zijn en gemakkelijk schoon te maken. Het bovenwerk is synthetisch en de zool is van rubber, wat zorgt voor veiligheid tijdens het lopen. De schoenen zijn licht van gewicht, waardoor ze nog comfortabeler zijn port. constructeur heeft zijn logo aan de schoenen toegevoegd.

De kleur rose zal kleine fans van Hello Kitty zeker bevallen. De schoenen worden geleverd in de verpakking van de fabrikantorigine.

Deze slippers zijn uiterst comfortabel voor ouders: ze zijn gemakkelijk aan te trekken dankzij het sluitsysteem en zijn ook perfect om te dragen op het strand of bij het zwembad.

Kortom, de slippers Crocs Hello Kitty and Friends Classic Clog Jr zijn een uitstekende keuze voor alle meisjes die van comfort en modieus design houden.

Extra informatie

Merk Crocs
Fabrikant SKU 208103-680
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment NULL