Dames lichtgewicht jas Only Onlsedona Otw

Dames lichtgewicht jas Only Onlsedona Otw

Beginnend op: € 55,45

€ 30,11

-46%
Blijf stijlvol en warm deze season met Only's Onlsedona Otw lichtgewicht jas voor dames. Verhoog je garderobe now!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 30,11

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames lichtgewicht jas Only Onlsedona Otw

De lichtgewicht damesjas Only Onlsedona Otw is een must-have voor alle vrouwen die in alle omstandigheden elegant en comfortabel willen blijven. Ontworpen door het merk Only, combineert deze jas stijl en functionaliteit tot een must-have stuk voor je garderobe.

Deze jas is gemaakt van een lichtgewicht stof van hoge kwaliteit en voelt zacht en comfortabel aan, terwijl hij toch weerbestendig is. De slanke pasvorm verbetert je silhouet en geeft je veel bewegingsvrijheid. Zo kun je gemakkelijk bewegen terwijl je beschermd bent tegen kou en wind.

Het elegante, tijdloze ontwerp van deze jas maakt het een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Of je hem nu draagt naar je werk, met vrienden of voor een wandeling door de stad, hij geeft je outfit een geraffineerd accent. De neutrale kleur past gemakkelijk bij elke outfit en de opstaande kraag zorgt voor extra warmte en comfort.

Maar dat is niet alles: deze jas zit ook boordevol praktische functies. De twee zijzakken houden je handen warm of bergen je kleine spullen op. De ritssluiting aan de voorkant is gemakkelijk te bedienen en je kunt de taille verstellen dankzij de afneembare riem.

Al met al is de Only Onlsedona Otw damesjas een must-have voor alle moderne, elegante vrouwen. Of het nu is voor zijn tijdloze stijl, uitzonderlijke kwaliteit of praktisch nut, hij zal je verleiden en je vergezellen op al je avonturen. Voeg hem dus vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15142911-3957043
Kleur maritiem blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten