Meisjes-T-shirt Name it Nkftostar

Meisjes-T-shirt Name it Nkftostar

Beginnend op: € 13,10

€ 6,50

-50%
Geef je dochter het beste met het Name it Nkftostar T-shirt voor dames junior. Comfortabel, stijlvol en van hoge kwaliteit door Name it.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 13,10

€ 6,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes-T-shirt Name it Nkftostar

Het Name it Nkftostar meisjes-T-shirt is een must-have voor modebewuste meisjes. Ontworpen door het beroemde merk Name it, combineert dit T-shirt stijl en comfort voor een trendy en casual look. Dit T-shirt is perfect voor junioren en is gemaakt van kwaliteitsmaterialen voor een langdurige, comfortabele pasvorm.

Dankzij het moderne, vrouwelijke ontwerp is dit T-shirt ideaal voor alle gelegenheden. Of het nu een dagje naar school is, een avondje uit met vriendinnen of een avondje uit met het gezin, het Name it Nkftostar meisjes-T-shirt past bij elke outfit. De felle kleuren en sterrenprint geven elke outfit een vleugje fantasie en pit.

Verwen je dochter met dit trendy T-shirt waarmee ze haar creativiteit en persoonlijke stijl de vrije loop kan laten. Dit T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle meisjes en is een must-have voor de garderobe van elke vrouw.

Dit T-shirt ziet er niet alleen stijlvol uit, het is ook heel comfortabel om te dragen. De slanke pasvorm en de zachte, lichtgewicht materialen zorgen voor veel bewegingsvrijheid en een goed gevoel gedurende de hele dag. Je dochter zal het graag dragen en het niet meer uit willen doen!

Vertrouw op Name it om je kind te voorzien van kwaliteitskleding op het scherpst van de snede. Met het Name it Nkftostar T-shirt zal je dochter de stijlvolste van al haar vriendinnen zijn en haar unieke persoonlijkheid kunnen uitdrukken. Mis de kans niet om dit T-shirt aan de garderobe van je dochter toe te voegen - ze zal je er dankbaar voor zijn!

Extra informatie

Merk Name it
Fabrikant SKU 13198933-3787090
Kleur donkere saffier
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek Lange mouwen

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten