Zwemshorts voor kinderen Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm

Zwemshorts voor kinderen Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm

Beginnend op: € 18,14

€ 5,75

-68%
Ontdek de trendy zomerstijl voor je kind met de zwemshort Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 18,14

€ 5,75

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwemshorts voor kinderen Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm

De Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm zwemshorts voor kinderen zijn een must-have voor jonge jongens die graag tijd doorbrengen op het strand of bij het zwembad. Deze zwemshorts zijn ontworpen door het beroemde merk Jack & Jones en combineren stijl en comfort voor perfect dragen op zonnige dagen.

Gemaakt van lichtgewicht, slijtvaste stof, zijn deze zwemshorts ideaal voor wateractiviteiten. Het kleurrijke, dynamische ontwerp voegt een vleugje plezier toe aan de garderobe van je kind. De korte, aansluitende pasvorm biedt optimale bewegingsvrijheid, zodat je kind zich op zijn gemak kan vermaken.

De Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm kinderzwemshort heeft ook praktische zakken zodat je kind al zijn kleine schatten kan opbergen. De elastische tailleband met trekkoord zorgt voor een perfecte pasvorm voor je kind. Bovendien zorgt het geborduurde Jack & Jones logo op de voorkant voor extra stijl.

Deze zwemshorts zijn speciaal ontworpen voor jonge kinderen en bieden uitzonderlijk comfort en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze passen bij je opgroeiende kind. Of het nu een dagje naar het strand, het zwembad of zelfs zwemles is, de Jack & Jones Jpstcrete Jjswim Akm zwemshorts voor kinderen zijn de perfecte keuze voor je kleintje.

Zoek niet verder, geef je kind een trendy en praktische look met de Jack & Jones zwemshort Jpstcrete Jjswim Akm. Bestel nu en laat je kind genieten van hun wateractiviteiten in stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Jack & Jones
Fabrikant SKU 12206248-3839701
Kleur hawaiiaanse branding
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior